4 pagina’s die je op je website moet hebben

Op elke website kan dit net wat anders zijn. Maar ik vind dat dit echt DE 4 pagina’s die je op je website moet hebben. Je bezoekers willen namelijk jou en je bedrijf leren. Ze willen meer weten wat jij aanbiedt. En hoe kan ze met je in contact komen? Hieronder laat ik je weten hoe deze pagina’s heten.

Home

Dit is de eerste pagina die jouw bezoekers zien en het geeft meteen een indruk over wie jij bent en wat jij doet in een oogopslag

Aanbod/Diensten

Dit is eigenlijk wel logisch, want daarvoor maak je een website. Laat je producten of diensten zien op deze pagina. Met deze informatie kunnen jouw bezoekers in actie komen. Zorg ervoor dat alle informatie duidelijk is.

Over mij

Je bezoekers willen weten met wie ze te maken. Kopen ze van jou iets online, dan is het toch wel fijn om te weten wie jij bent. Op deze manier maak je een connectie en bouw je vertrouwen op met je bezoekers

Contact

Hoe kunnen jouw bezoekers met jou in contact te komen? Ze hebben interesse of willen meer weten over jou en je aanbod. Het is een handig om een aparte pagina te maken hiervoor. Ze kunnen contact opnemen door middel van een formulier of je zet je contactgegevens neer. Dit kan je ook doen bij de footer.

Kijk goed naar je website en controleer of je alle pagina’s hebt.

Laat een reactie achter