Laten we gaan starten!

En nu? We hebben net een kennismakingsgesprek gehad. Ik begrijp dat het opzetten van een nieuwe website een spannende en soms overweldigende ervaring kan zijn. Daarom sta ik voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Ik zet nu even alles op een rij in een duidelijk overzicht zodat wij beiden weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wat wij nodig hebben om te starten

Je inloggegevens

Eerst je webhosting. Wat is dit? Een stuk grond voor je gebouw. Je gebouw is dan je website. Heb je dit nog niet en je weet niet hoe dit moet? Laat mij dit weten, dan regelen we dit samen. Daarna kan ik hier WordPress op installeren

Heb je al een begin gemaakt op je WordPress website? Maak dan voor mij een gebruikersaccount aan. Dit is simpel. Ga naar je dashboard van je WordPress website en dan naar Gebruikers > Nieuwe toevoegen. Dit mag je gerust mij laten doen, als je geen zin hier in hebt. Geef dan jouw inloggegevens.

Logo en huisstijl

Ik wil graag je logo ontvangen als je deze al hebt. Heb je deze nog niet? Laat dit dan maken door een grafisch vormgever. Of maak een simpele logo met Canva. 

Verder wil ik weten welke welke kleuren en lettertype je wil gaan gebruiken. Heb je dit nog niet, gaan we samen inspiratie opdoen! Daarna gaan we dit bespreken in een brainstormsessie.