5CC67EB9-24B0-41C7-8DBB-592AAB469B77

Hallo,

Ik ben Hanane, een webdesigner en het gezicht achter Studio Hanane. Ik heb altijd een passie gehad voor het ontwerpen van websites en producten.

Ik help startende ondernemers om online verder te groeien met hun bedrijf. Met een website kan je veel meer laten zien over jezelf en je bedrijf. Ik sta voor warmte, verbinding en plezier

Ik wil graag je bedrijf leren kennen. Daarna kan ik een professionele website bouwen, die laat zien waar jij en je bedrijf voor staat.

Missie

Het is mijn missie om ondernemers online verder te laten groeien met hun bedrijf. Dit doe ik door professionele websites neer te zetten. Dit proces doen we samen! We gaan gesprekken houden en samen brainstormen.

Hoe ik te werk ga, kan je hier vinden.

 

 

 

Hoe het begon ..

In 2020 begon mijn ondernemersdroom weer te kriebelen. Ik wilde altijd al iets voor mezelf beginnen. Toen wist ik nog niet precies was. Tekenen en ontwerpen vond ik leuk. Ik begon toen vaak kaartjes te maken. Een daarvan zie je hiernaast. Dit gaat nog komen, maar voor nu richt ik mij op webdesign. Dit is pas twee jaar later ontstaan. In mei 2022 startte ik met een studie en in augustus heb ik de knoop doorgehakt dat ik het ECHT ga doen.

 

 

 

 

 

7984FCC9-C1FF-484F-8202-26C4D88B2994(2)

Zijn wij een match?

Denk jij dat ik je kan helpen met het online groeien van je bedrijf? Laten we dan kennismaken! We kunnen altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek houden.