Vroedvrouw Assia

Wat doet zij?

Assia is een jong gedreven vroedvrouw, die haar werk vol met passie, liefde en plezier uitvoert. Zij voert dit uit in omgeving Antwerpen. Zij begeleidt vrouwen vanaf bij je kinderwens tot je kraamperiode, met een warme en een persoonlijke aanpak. Voor meer informatie kan je haar website bezoeken

Over de website

Ik kan mij voorstellen dat je behoefte hebt aan meer informatie wil als je aan het begin staat van een kinderwens, of je bent zwanger, of je bent net bevallen. Je hebt nood aan een vroedvrouw en je wil meer over haar weten en haar diensten. En daarom staat op deze website vol met informatie waar Assia jou in begeleidt.

Haar lieve review

"Vanaf het allereerste gesprek tot de uiteindelijke lancering heeft Hanane met zoveel toewijding en zorg mijn visie tot leven gebracht.
Ze had een ongelooflijk geduld, want ik maakte meerdere aanpassingen en veranderingen - en elke keer stond ze klaar om die met een glimlach door te voeren. Ik ben zo dankbaar voor haar inzet.

Als je op zoek bent naar een getalenteerde professional die niet alleen luistert naar je behoeften, maar die er ook alles aan doet om ze te overtreffen, dan is Hanane absoluut de juiste persoon voor de klus. Bedankt, Hanane, voor het creëren van een online thuis voor mijn visie!"

screencapture-vroedvrouwassia-be-2023-08-30-13_19_35