Webtastisch is gelanceerd!

YES! Je ziet het al aan de titel. Webtastisch is gelanceerd! Wat is Webtastisch? Webtastisch is een online magazine, nu bevat het nog maar een paar pagina met boordevol tips en tricks. Maar ik wil dit nog groter maken. Dat komt later! In deze blog wil ik je meer vertellen over Webtastisch.

Het begon eigenlijk als een simpele e-book. Maar tijdens het ontwerpen vond ik het al snel te saai uit zien. Toen dacht ik ineens aan een opdracht die ik had uitgevoerd tijdens mijn opleiding, namelijk een tijdschrift ontwerpen. Daardoor kwam het idee dat ik het in een vorm van een magazine wil gaan ontwerpen.

Webtastisch in het kort

In deze online magazine zit vol met tips en tricks. Mijn missie voor deze magazine was simpel maar krachtig. Ik wil jou helpen om alvast een voorbereiding te maken voor jouw website. Of je het nu zelf wil gaan maken of je gaat je website laten maken. Ik wil ervoor zorgen dat je stap voor stap aan je voorbereiding kan gaan werken. Wat kan je verder verwachten van Webtastisch?

  • Hoe je aan de slag kan gaan met je moodboard
  • Je leert meer over het slotje naast je webadres en waarom beveiliging en vertrouwen van je bezoekers van belang is
  • Wat moet je als eerst regelen voordat je aan de slag gaat me je website
  • Tips voor het verbeteren en optimaliseren van je website
  • Wat is het verschil tussen een thema en een webbuilder?
  • Leer meer over een effectieve Call-To-Action

Wil jij het ontvangen? Meld je dan op deze pagina! Ik ben erg benieuwd wat jij ervan vindt. Ik zou het fijn vinden als jij het mij laat weten.

Laat een reactie achter